Jij kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer zullen moeilijk is. Moderne keuze biedt toch veel oplossingen. In deze artikel leert u waarmee u dezelfde programma kiest om bestanden naar je computer betreffende te zetten – zoals welke criteria u zullen zoeken plus welke mits de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een precies -programma voor het casino overzetten met bestanden te kiezen, moet u op verschillende kenmerken letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit bestaat het belangrijkste dat in je opkomt. We kan niet dit persoonsgegevens met handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Stuk voor stuk -services dat in deze artikel word beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat zelfs uw bedrijven geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is een onderwerp aan een apart artikel, beslist laat u de aan specialist zijn.

Gemak

Deze is dezelfde van de belangrijkste factoren bij het opgegeven kiezen van een -platform. Deze omvatten functies dat het leven van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

Jij gemak met het opslaan van bestanden – de moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Gelegenheden om documenten rechtstreeks in uw repository bij creëren. Door dit uit te voeren, worden veel aanvullende bureaus geïntegreerd.

De moet maximale controle beschikken over de verzenden ofwel ontvangen met bestanden.

Ingeval het bestand kan worden bewerkt, zouden het de geschiedenis betreffende het opereren zijn.

Het is erg geweldig wanneer er op de pc-versie ook dezelfde mobiele variatie komt.

Raden

Iedereen wil het aanvoerend tarief kiezen met een goede prijs plus niet te vaak betalen voordat wat het niet van plan bent te benutten. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en wat niet.

Maximale grootte betreffende downloadbare bestanden

Het krijtwit dat dat cijfer toch wel anders zijn in nl.dataroom-providers.org opslagservices. Terwijl sommige het toestaan door bestanden met 250 Gb of meer te downloaden, zijn meerdere beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service van Apple zijn beschikbaar voordat eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakje van alle Apple-services, dat niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar bovendien Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het belangrijkste voordeel bestaan de express synchronisatie met bestanden aan alle apple iphone 4, waardoor ze snel toegankelijk zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan ook dienen wanneer een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de schijf als server te verwerken om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven bij gezinstoegang aan maximaal 5 personen, en dit zullen winstgevend bestaan.

Dropbox

Dropbox is beslist van de oudste en populairste clouddatarooms.

U heeft veel coole tools die het werk vereenvoudigen. Handige tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en beslist duidelijke interface versnellen de aanpassingsproces. Lees meer betreffende onboarding in uw applicaties aangaande dit rendement.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijkertijd te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te horen en de prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden eveneens zien in uw map op welke manier ze zijn voordat ze werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt sector uit met het Google-systeem, wat een snelle en gemakkelijke into met zijn andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.